Home

Agrotoerisme in Informatiecentrum Veluwerandmeren

Agrotoerisme in Informatiecentrum Veluwerandmeren Biddinghuizen - 2 augustus 2009.  Veel Nederlanders zijn relatief onbekend met de agrarische sector. Het Informatiecentrum Veluwerandmeren wil daar graag verandering in brengen.

De hele maand augustus staat het Informatiecentrum daarom in het teken van Agrotoerisme. Naast informatie van Nederland Bloeit en agrotoeristische bedrijven uit de omgeving heeft het Informatiecentrum de hele maand een expositie met prachtige schilderijen van boerderijdieren gemaakt door Kim den Dulk, een jonge schilderes uit Zeewolde.

In augustus organiseert het Informatiecentrum verschillende doe-activiteiten. Kinderen zijn de hele maand welkom om het Koetje Boe spel te komen spelen. In dit vrolijke spel gaat het erom dat je als eerste je paard, schaap, koe of varken compleet krijgt.Woensdagmiddag 12 augustus organiseert het Informatiecentrum met zorgboerderijen en Agrotoeristische bedrijven uit de omgeving een proeverij met streekproducten. De proeverij start om 13.30 uur en deelname is gratis.

Op woensdag 19 augustus organiseert het Informatiecentrum met het IVN Dronten tussen 13.30 en 15.30 uur weer een wateronderzoekmiddag voor kinderen. Aanmelden kan via info@infoveluwerandmeren.nl.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is in augustus geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat