Home

Proeverij bij Informatiecentrum Veluwerandmeren

Proeverij bij Informatiecentrum Veluwerandmeren Biddinghuizen - 7 augustus 2009.  De smaak van streekproducten proeven? Dat kan! Woensdagmiddag 12 augustus organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren samen met zorgboerderijen en agrotoeristische bedrijven uit het Veluwerandmerengebied een proeverij met streekproducten.

De proeverij start om 13.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. Deelname is gratis. Kom dus gerust om een hapje en drankje te komen proeven.

Veel Nederlanders zijn relatief onbekend met de agrarische sector. Het Informatiecentrum Veluwerandmeren wil daar graag verandering in brengen. De hele maand augustus staat het Informatiecentrum daarom in het teken van Agrotoerisme.

Naast informatie van Nederland Bloeit en agrotoeristische bedrijven uit de omgeving heeft het informatiecentrum de hele maand een expositie met prachtige schilderijen van boerderijdieren gemaakt door Kim den Dulk, een jonge kunstenares uit Zeewolde.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is in augustus geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt het Informatiecentrum vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat