Home

5 september: Flevoboulevard Swingt

Biddinghuizen - 29 augustus 2009.  “Flevoboulevard Swingt”, jazz & blues en salsa op en rond het water van het Veluwemeer. Op zaterdag 5 september vanaf 16.30 - 24.00 uur treden er op 7 verschillende locaties jazz & blues en salsa bands op.

Plaats van handeling: de Flevoboulevard “Het recreatiegebied aan het Veluwemeer”. De toegang is gratis.

Traditie
In Flevoland is op de Flevoboulevard is een traditie geboren. Een jaarlijks terugkerend muziekgebeuren, geen evenement, geen festival, maar wat wordt het dan wel? Iets eigens, iets wat bij Flevoland past. Op en rond het water. “Flevoboulevard Swingt” richt zich op muziek van diverse soorten. Van New Orleans Jazz tot blues wat recht uit het hart komt, of het “hippe” hedendaagse salsa, wat wordt uitgevoerd door diverse artiesten.

Start
Om klokslag 16.30 uur gaat de 3de editie van “ Flevoboulevard Swingt” officieel van start bij hotel-restaurantschip “Prinses Maxima” aan de Bremerbergdijk 33a te Biddinghuizen. De officiële openingshandeling zal worden gedaan door burgemeester Aat de Jonge van de gemeente Dronten. Daarna gaan op diverse locaties de bands spelen. Voor het volledige programmaoverzicht kijk op http://www.flevoboulevard.nl

Niet alleen jazz & blues en salsamuzikanten van het oude land maken hun opwachting, maar ook muzikanten uit Flevoland vertonen hier hun kunsten.

Op maar liefst zeven locaties, bij restaurants of op recreatieparken langs westzijde van Flevoland in de gemeente Dronten en Zeewolde swingt het. Genieten van meerdere bands onder het genot van een hapje en een drankje, op diverse locaties is geen probleem want per boot, bus of op de fiets kunt u hoppen van de ene swingende locatie naar de andere. Een uitgebreide busverbinding vervoert u van af iedere locatie naar de andere locatie. In het speelschema is hier rekening mee gehouden, zodat u van alle bands kunt genieten.

Bands
De namen van de bands die optreden, zijn: Jasper van Pelt & his Pocket Jazz and Swing band, treedt voor het 3de achtereenvolgende jaar op, Blue Train uit Flevoland, treedt voor het 2de jaar op, Jess, Best of Gipsy, Sabine, Litlle Miss Jane en voor de salsaliefhebbers “Best of Salsa”. Voor deze laatste band is gekozen om meer variatie in de muziekstijlen ten gehore te brengen.

Initiatief
“De Flevoboulevard Swingt” is een initiatief van de vereniging Flevoboulevard, een samenwerkingsverband van 25 horeca-, watersport- en recreatiebedrijven aan de Flevolandse kustlijn van het Veluwemeer. Deze ondernemers hebben zich verenigd om dit mooie Flevolandse recreatiegebied op de kaart te zetten.

“Flevoboulevard Swingt” wordt mede mogelijk gemaakt door van de Mheen Foodservice uit Harderwijk, FlevoPost , “een dijk van een krant” en Duni tafellinnen. Voor meer informatie kijk op http://www.flevoboulevard.nl

Flevoboulevard

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat