Home

Biddinghuizer ladies klaar voor 24 uur skeeleren

Biddinghuizen - 31 augustus 2009.  Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2009 wordt er bij Flevonice in Biddinghuizen Raps24KiKa georganiseerd. Diverse teams zullen daar in een estafettesysteem 24 uur lang skeeleren om geld in te zamelen voor de Stichting Kika (kinderenkankervrij).

Ilse Groot Koerkamp, Rian van Bergeijk, Mirjam Bastiaansen, Monique van Luenen, Liesbeth van de Streek, Jolanda Noome, Erwina Cornelissen, Ina Graumans, Anne Marie van der Weijden, Cécile Ketelaars, Lydian Kuijpers en Jeanette Goense zullen als Biddinghuizer ladies zo veel mogelijk geld bij elkaar proberen te skeeleren voor de Stichting Kika.Voor de inschrijving/het inschrijfgeld zijn diverse bedrijven benaderd om te sponsoren. Schaap Holland BV, Van Werven BV, Marc Custers Tuinen en Zo!, fysiotherapie Hans Rijpert, Thermofrost BV, Custers Hoveniers, Bol Handelsonderneming en De Groene Vlieg hebben hiermee de start al mogelijk gemaakt. Ook is er van anderen (familie, kennissen, buren, ed.) al een aardig bedrag aan sponsorgeld binnengekomen.De laatste weken zijn benut om de puntjes op de i te zetten: zo werden er door Klamer Fietsen nog de benodigde shirts gesponsord zodat de dames herkenbaar als één team aan de race mee kunnen doen. Jan Martien van de Wetering heeft gedurende 2 avonden clinics gegeven en zo de skeelertechnieken verbeterd.

C 1000 Jan Schuurhuis tekende voor de extra inwendige versterking middels (sport)drank en iets te eten.

Hans Rijpert, Satu Rahikki en Sandra Heemskerk staan klaar voor de nodige sportmassages.Kortom: dankzij deze hulp zijn de dames er helemaal klaar voor!

Wilt u ook nog een bijdrage leveren? Dat kan!

Hiervoor staat open het rekeningnummer 95 42 74 407 t.n.v. E J Overeem.
o.v.v. skeeleren Kika.

Supporters en belangstellenden zijn tijdens het evenement natuurlijk van harte welkom!

Voor meer informatie over het evenement: http://www.raps24kika.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat