Home

Workshop aquarelschilderen in Informatiecentrum

Workshop aquarelschilderen in Informatiecentrum Biddinghuizen - 2 september 2009.  De hele maand september is in het Informatiecentrum Veluwerandmeren een prachtige tentoonstelling te bewonderen met bloemschilderijen van Kees Aalbers, kunstenaar van de Schilderskring Swifterbant.

Kees Aalbers schildert veel in zijn Luxemburgse atelier waar hij ook schilderlessen geeft. Ook in zijn Nederlandse atelier in Swifterbant geeft hij aan kleine groepjes schilderlessen. In zijn schilderlessen wordt vooral aandacht besteed aan techniek en compositie.

Zaterdagmiddag 12 september geeft Kees een workshop aquarelschilderen in het Informatiecentrum Veluwerandmeren. De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten zijn € 10,- per deelnemer. Voor de benodigde materialen wordt gezorgd. U hoeft geen schilderervaring te hebben. ‘Schilderen kan iedereen leren, het is een techniek. En techniek is aan te leren.’, aldus Kees. Aanmelden voor de workshop kan via info@infoveluwerandmeren.nl. Wacht niet te lang, want het aantal deelnemers is beperkt.

In september is het Informatiecentrum open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat