Home

Inschrijving FlevObokaal schaatsmarathons geopend

Inschrijving FlevObokaal schaatsmarathons geopend Biddinghuizen - 9 oktober 2009.  Na het succes van de voorgaande regionale competitie wordt door FlevOnice, STG Dronten, KNSB en de GTC's marathon van de gewesten Gelderland en Overijssel komend winterseizoen een landelijke schaatsmarathon competitie georganiseerd voor de categorieën Dames, C1, C2, C3, Masters 1 en Masters 2.

Dit jaar is de grens verschoven naar een landelijk deelnemersveld. “We hebben het maximale aantal deelnemers vastgesteld op 110. Dit betekent wel dat we het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ moeten hanteren”. Per categorie wordt in 3 wedstrijden om de FlevObokaal gestreden. De FlevObokaal wedstrijden worden over het algemeen aansluitend verreden op de wedstrijden om de DSB Bank Cup voor de landelijke Topcompetitie, maar starten 2 weken eerder op woensdag 25 november.

Elke categorie rijdt een competitie over 3 wedstrijden. Per wedstrijd wordt de puntentelling conform het KNSB-reglement gehanteerd. Voor het eindklassement worden 10 prijzen beschikbaar gesteld. Daarnaast wordt per wedstrijd een prijs toegekend aan de meest strijdlustige rijd(st)er.

De inschrijving voor de FlevObokaal schaatsmarathons voor KNSB licentiehouders is geopend via www.inschrijven.nl.

STG Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat