Home

Ferrari cadeau bij bezoek occasionshow

Biddinghuizen - 19 november 2009.  Autovoordeel Wailibi organiseert in juni volgend jaar in Biddinghuizen een driedaagse occasionshow, waarbij de 10.000ste bezoeker een nieuwe Ferrari 430 cadeau krijgt (catalogusprijs € 248.000). Elke duizendste bezoeker krijgt bovendien een Citroën C1.

Op deze manier hoopt organsator veel publiek te trekken naar het evenement, dat met zevenduizend nieuwe en gebruikte auto’s de grootste Nederlandse autobeurs ooit moet worden.

Het initiatief komt van Frans van Hove, oud directeur van DAF en de huidig algemeen directeur van ondernemersorganisatie FME. “Met de winacties willen de consument echt uit zijn stoel krijgen”, zegt woordvoerder Richard Marinus van de organisatie. “We rekenen op twintigduizend bezoekers en drieduizend autoverkopen.”

Gelukzoekers
Dat de spectaculaire weggeefactie vooral veel gelukzoekers en weinig kopers zal trekken, bestrijdt Marinus. “We richten ons niet op tieners, maar op gezinnen. Vandaar ook de locatie, vlak bij een pretpark, waar bezoekers ook korting op krijgen. We tellen de bezoekers niet bij de ingang, maar met een registratiesysteem midden op het terrein, aan het einde van de occasionroute. Afwachten voor een gokje is er dus niet bij.” Het doel van de organisatie is dat de Ferrari er ook echt uitgaat, liefst als de eerste dag. “Daarom gebeurt dat bij de tienduizendste bezoeker, want dan beschouwen wij de show als een succes. Maar ook elke volgende duizendste bezoeker gaat nog met een C1 naar huis.”

Bezoekers krijgen gratis entree en catering zijn, autobedrijven betalen voor deelname vijfennegentig euro per plaats, plus tweehonderdvijftig euro per verkochte auto. Dat is inclusief extra voorraadauto’s en de marketing van het evenement.

Volgens Marinus is inmiddels is eenderde van de plaatsen verkocht, vooral aan grotere en kwalitatieve partijen zoals leasemaatschappijen, dealerholdings en occasionhandelaren.

Bron: Automotive Online

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat