Home

Schipmaxima en de Klink weer bereikbaar

Biddinghuizen - 15 december 2009.  Vanaf 2 november waren restaurant hotelschip Prinses Maxima en restaurant de Klink, beide gelegen aan de Bremerbergdijk in en aan het Veluwemeer, moeilijk bereikbaar vanwege een renovatie aan het wegdek van de Spijkweg en het aanleggen van een rotonde.

Er moest vanaf Biddinghuizen een heel eind worden omgereden om deze restaurants te bereiken. Ook was de bewegwijzering zodanig onduidelijk dat menigeen het liet afweten.

Bereikbaar
Vanaf 19 december zijn beide restaurants weer geheel bereikbaar en u bent dan ook van harte welkom. De bemanningsleden van Restaurant Hotelschip Prinses Maxima en de medewerkers van Restaurant De Klink staan geheel voor u klaar met een heerlijk kopje koffie, lunch of een smakelijk diner.

Schip Maxima heeft voor de kerst een speciale aanbieding en ook De Klink pakt de komende maand uit.December Feestmaand bij De Klink
Sinterklaas is alweer vertrokken uit Nederland, dus de kerstdagen staan weer voor de deur. Het is de tijd voor de traditionele kerstborrels, kerstdiners en eindejaarsafsluitingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bij restaurant "De Klink" kunt u voor uw kerstdiner, kerstborrel of eindejaarsafsluiting terecht.

Openingstijden:
Eerste kestdag 25 december vanaf 17.00 uur
Tweede kerstdag 26 december vanaf 10.00 uur
Woensdag 30 december tot en met 1 januari gesloten
Zaterdag 2 januari vanaf 10.00 uur is het restaurant weer geopend.

Wijn en spijsavond 22 en 23 januari 2010
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari 2010 organiseert De Klink een wijn en spijsavond. Aanvang van de beide avonden is 19.00 uur. Gedurende de avond zult u diverse wijnen uit de gehele wereld kunnen proeven. De vinoloog, Frits van der Sloot, zal u deze avond begeleiden met zijn kennis over de wijnen. Bij deze wijnen, die begin januari worden uitgekozen, bereidt de keuken kleine gerechten. Deze gerechten zijn speciaal afgestemd op de wijnen. Dit avondvullend programma kost per persoon € 25,-. Reserveren kunt u dagelijks via www.deklink.nl of telefonisch van donderdag t/m dinsdag op telefoonnummer 0321-331465.

De Klink / Schip Maxima

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat