Home

Free Skate schaatstoertocht gaat definitief door

Free Skate schaatstoertocht gaat definitief door Biddinghuizen - 8 januari 2010.  Het organisatiecomité van de FlevOnice schaatstoertochten zet de Free Skate Schaatstoertocht van a.s. zaterdag 9 januari definitief door.

Er is gespeeld met de gedachte om de schaatstoertocht te verplaatsen in verband met de huidige vorstperiode en het aanwezige natuurijs, men heeft echter besloten om de schaatstoertocht toch te laten plaatsvinden.

Iedereen kan a.s. zaterdag bij FlevOnice zijn of haar toertocht verrijden over verschillende afstanden. Jong en oud, geoefend en ongeoefend mogen dus meedoen. De schaatstoertocht is inclusief ‘’Koek en Zopie’’ verzorging, inschrijfprocedure, tijdregistratie (ouderwets stempelen) en een mooie medaille. Verder is er een speaker en verdere muzikale ondersteuning aanwezig.

Deelnemers voor de 200-kilometer kunnen ’s ochtends vanaf 07.00 uur in groepen starten. Vanaf 08.00 uur en tot uiterlijk 12.00 uur kan er vervolgens door iedere recreatieve schaatser voor elk gewenste afstand (in veelvoud van 5-km) gestart worden. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 19.00 uur hun laatste ronde in rijden.

Terplekke inschrijven is mogelijk. Kosten van de toertocht bedragen 30 euro voor volwassenen en 20 euro voor jeugd (t/m 14 jaar).

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat