Home

Women on Ice gaat weer van start

Women on Ice gaat weer van start Biddinghuizen - 15 januari 2010.  Morgen, 16 januari 2010 gaat Women on Ice weer van start, en dit keer voor het eerst op de unieke ijsbaan FlevOnIce in Biddinghuizen. WOI is een evenement dat georganiseerd wordt door oud wereldkampioen Annamarie Thomas en staat geheel in het teken van schaatsen.

De meervoudig kampioen kunstschaatsen Karen Venhuizen en Annamarie Thomas zullen deze dag samen met andere topschaatsers vele lessen verzorgen. Women On Ice 2009 vond vorig seizoen voor de eerste keer plaats op 14 februari 2009 op de De Uithof in Den Haag.

Dansen
Women On Ice staat in het teken van sport, ontspanning en plezier. Maar centraal staat; iedereen goed voorbereid het ijs op. Een korte opfriscursus. Wat is pootje over ook alweer, hoe kan ik het beste klunen en hoe stap ik over zonder te vallen? Dit zijn slechts enkele onderdelen die aan het bod komen. En ook bij het kunstschaatsen komt de basis aan de orde en wie weet dansen de deelneemsters aan het einde van de dag wel als sterren op het ijs!

Elke deelnemer krijgt één les. Een les duurt 60 minuten daarin krijgt de deelneemster les van twee verschillende instructeurs. Bij de instructeurs kunnen de deelneemsters ook terecht voor al hun vragen, tips en aanwijzingen. Daarna is er veel ruimte zijn om lekker vrij te schaatsen. En dit keer helemaal aangezien FlevOnice een fantastische 5 km baan heeft in de natuur, kan iedereen meedoen aan de stempeltjestoertocht.

Deze leuke dag begint om 10.00 uur. Let wel; In verband met de actualiteit kan het programma aan veranderingen onderhevig zijn. Het kan dus zijn dat er nog wijzigingen in het programma of schema zullen volgen. Voor meer informatie kunt u terecht op de site http://www.womenonice.nl of contact opnemen met Conny Schalke 06-52626360.

FlevOnice / Organisatie Women on Ice

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat