Home

Rivièra Parc speelt in op glamping trend

Biddinghuizen - 4 februari 2010.  Rivièra Parc, de familiecamping gelegen aan het Veluwemeer te Biddinghuizen, breidt haar aanbod van accommodaties en kampeerplaatsen uit met houten tipi’s en comfort kampeerplaatsen met privé sanitair.

Hiermee richt Rivièra Parc zich op de luxe kampeerder en speelt daarmee in op de trend ‘glamping’: steeds meer luxe tijdens een kampeervakantie.

Een vakantie in eigen land wordt weer steeds populairder en de vraag naar luxe kampeerplaatsen en huurmogelijkheden is de laatste jaren flink gestegen. Daarnaast wordt de kampeerder steeds veeleisender en stelt ook hogere eisen aan zijn verblijf, qua luxe, comfort en privacy.Rivièra Parc springt hier op in en biedt vanaf eind april houten vakantiehuisjes voor 4 – 6 personen in de vorm van een tipi aan voor verhuur. Daarnaast zijn er vanaf 1 juli 2010 comfortplaatsen met privé sanitair te reserveren. Direct naast de kampeerplaats staat dan een sanitaire unit met eigen, douche, toilet en wastafel. Rivièra Parc beschikt al over een grote hoeveelheid comfortplaatsen en dit aantal zal in 2010 nog eens worden uitgebreid. Naast de tipi’s kunnen er ook kampeerbungalows, stacaravans en chalets worden gehuurd op het park. Eind vorig jaar is er ook op het gehele park draadloos internet aangelegd.

Rivièra Parc is één van de grootste campings van Nederland en biedt haar gasten diverse faciliteiten. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een eigen zandstrand, verschillende restaurants, een supermarkt, een jachthaven, een disco en een bowlingbaan. Onderdeel van Rivièra Parc zijn Kidz Village, een indoor kinderspeelparadijs, en Snow Village, een heuse sneeuwhal met 365 dagen echte sneeuw.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat