Home

Andre Klompmaker rijdt recordtijd 200 kilometer

Biddinghuizen - 8 februari 2010.  Andre Klompmaker rijdt recordtijd 200 kilometer op het 5-km buitenijs van FlevOnice

De ervaren schaatsenrijder uit Oosterwolde vestigde met een tijd van 7 uur en 5 minuten een nieuw record over 200 schaatskilometers tijdens de Free Skate schaatstoertocht bij FlevOnice.

Het rustige weer en de prima ijsfaciliteiten hebben mede tot deze nieuwe toptijd gedragen. De nummer 2 van de Free Skate schaatstoertocht, Andre Wieberdink uit Elburg, verreed de 200 kilometer in een eigen persoonlijk record van 7 uur en 24 minuten.

Vader Jan Klompmaker, winnaar van de vorige Free Skate toertocht op 9 januari j.l. werd derde in een tijd van 7 uur en 30 minuten.

Honderden deelnemers gingen van start bij FlevOnice voor hun eigen recreatieve schaatstoertocht over een verschillend aantal kilometers.De schaatstoertochten van FlevOnice zijn bij de schaatsliefhebbers inmiddels goed bekend om hun all-in principe. De toertochten zijn namelijk geheel verzorgd inclusief medaille, (stempel) tijdregistratie, beennummers, muziek, speaker én eten en drinken gedurende de tocht. Iedereen ontvangt aan het einde van de geleverde prestatie uiteraard een medaille (op maat).

Op zaterdag 20 februari 2010 vindt de laatste schaatstoertocht van dit schaatsseizoen, alsmede de IJsstrijd 2010, plaats.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat