Home

Volop activiteiten bij Schip Maxima

Volop activiteiten bij Schip Maxima Biddinghuizen - 5 maart 2010.  Restaurant Hotelschip Prinses Maxima heeft de komende tijd volop activiteiten en acties die ook vor inwoners van Biddinghuizen leuk en lekker kunnen zijn.

Iedere zondag kan er luxe ontbeten worden buiten de deur. Genieten van lekkere luxe broodjes, luxe vleeswaren, diverse soorten zoet beleg, diverse dranken en natuurlijk een koninklijk uitzicht over het Veluwemeer. Reserveren vóór zaterdag 12.00 uur is gewenst.
Iedere zaterdag staat er ook al iets lekkers op het menu. In het kader van de film 'het regent gehaktballen' wordt een brrodje gehaktbal speciaal met satésaus geserveerd voor maar €3,25.

Toertochten
Op 7 maart aanstaande vertrekt een toertocht van mini's rond 12.00 uur vanaf het terrein bij het schip. Maar er is meer voor autoliefhebbers, want op 18 april heeft de keverclub haar start om 13.30 uur.

Luxe ontbijt
Op Eerste Paasdag wordt er een luxe paasontbijt gehouden. Vanaf 10.00 uur kan iedereen aanschuiven. Voor de kinderen is er paaseieren zoeken, met een leuke prijs. Reserveren is op Eerste Paasdag verplicht, want vol is vol.

Meer informatie kunt u krijgen bij Schip Maxima via 0321-333234.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat