Home

Walibi opent seizoen met recordpoging

Biddinghuizen - 24 maart 2010.  Op vrijdag 2 april om 10.00 uur opent zanger Ralf op een waanzinnige manier het nieuwe seizoen van attractiepark Walibi World. Samen met zoveel mogelijk kinderen probeert Ralf het record 'Smoove' dansen op zijn naam te zetten.

De organisatie van Guinness World Records stelt strenge eisen aan een officiële recordpoging, vandaar dat er ook een notaris aanwezig zal zijn om toezicht te houden op dit dansspektakel. Met Ralf's nieuwe single en dans 'Doe de Smoove' is een ware dansrage ontstaan. Vele kinderen in het land zijn al in de ban van de Smoove.

De opening van Walibi World wordt groots aangepakt. Op 2 april 2010 vindt niet alleen de recordpoging plaats, maar Walibi World trakteert de bezoekers ook op een optreden van Ralf, een signeersessie én Meet & Greets. Hiernaast zijn natuurlijk de meer dan 40 attracties en shows geopend, waar iedereen van kan genieten.

Kinderen gezocht!
Vanaf verleden week maandag kunnen kinderen gratis entreekaarten winnen om bij deze speciale dag aanwezig te zijn en mee te doen met de recordpoging. Dit kan onder andere via http://www.walibiworld.nl en via http://www.ralfclub.nl.

Mochten kinderen de Smoove nog niet kennen, dan kan er alvast geoefend worden via Ralf's eigen YouTube Channel. In diverse filmpjes legt Ralf de juiste moves uit.

Waanzinnig jaar
Naast de opening heeft Walibi World dit seizoen nog meer waanzinnige extra's in petto. Zo organiseert het park op 6, 7 en 8 mei het nieuwe Fantasy Festival, waarin bezoekers worden meegenomen in de sferen van fantasy. Het park is dan maar liefst tot 22.00 uur geopend. Hiernaast kunnen de bezoekers genieten van nog meer festivals, nieuwe shows en extra entertainment in het park.

Ook Ralf gaat een waanzinnig jaar tegemoet. Na het winnen van het Junior Songfestival 2009 is inmiddels zijn succesvolle carrière gestart. Na de hit 'Click Clack' is nu zijn nieuwe single 'Doe de Smoove' overal als download te koop. Tevens is de zanger dit voorjaar te horen in de bioscopen, als de stem van Wickie de Viking in de gelijknamige film, die vanaf 21 april in de bioscopen te zien zal zijn.

Walibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat