Home

Goed vertoeven bij gastvrij Bremerbergse Hoek

Biddinghuizen - 26 maart 2010.  Met het voorjaar en mooi weer in aantocht kan het drijvende terras van restaurant Bremerbergse Hoek weer gevuld worden. Per 1 april nemen Goos en Ria Prins het restaurant over, dat tot die tijd onderdeel was van Aquacentrum Bremerbergse Hoek.

“Het restaurant ligt zo prachtig aan het water, echt geweldig,” aldus een enthousiaste Prins. “We hopen veel gasten te mogen begroeten en die krijgen waar voor hun geld. We blijven scherp geprijsd en hebben kwalitatief goede en heerlijke gerechten.”

Acht jaar geleden begon Goos Prins in het restaurant als bedrijfsleider en kok. “De horeca zit in mijn genen,” vertelt Prins. “Mijn familie zit in de horeca en ik heb de kokopleiding gedaan. Ik ben er een tijdje uit geweest, maar had het niet naar mijn zin, wilde terug naar mijn roots. Samen met Ria als gastvrouw bouwen we de Bremerbergse Hoek verder uit. We verzorgen feesten, bruiloften en partijen. We zijn er altijd voor de campinggasten. We liggen wat achteraf, maar de plek is fantastisch. We hebben een nieuw concept; 8x8. Dit betekent dat je overal goed kunt eten voor acht euro. In het restaurant, in de cafetaria en bij het afhalen. We blijven de weekendacties houden; zaterdagavond onbeperkt schnitzels eten en op zondagavond onbeperkt spare ribs.”

Nieuw zijn de kleine gerechten, een keus uit negen maaltijden. “Dit zijn een soort tussengerechten,” geeft Prins aan. “Van maaltijdsalades tot gebakken bospaddestoelen en gambas. We hebben veel mogelijkheden; binnen en buiten barbecueën of een feest op één van de twee eilanden Ral en Pierland. En het terras met het prachtige uitzicht, waar de fietspont aanlegt. Zodra het mooier weer wordt vaart de fietspont steeds vaker en mensen vinden het heerlijk om bij ons dan wat te eten of te drinken. Het is hier altijd gezellig druk.” Op beide paasdagen is iedereen welkom voor een brunch. Meer info: www.bremerbergsehoek.nl.

Bron: Huis aan huis Elburg en Oldebroek

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat