Home

Veel activiteiten bij FlevOnice en Dorhout Mees

Veel activiteiten bij FlevOnice en Dorhout Mees Biddinghuizen - 31 maart 2010.  In het kader van de Nationale Sportweek 2010, kunt u op zaterdag 17 april a.s. bij FlevOnice tussen 10.00 - 17.00 uur gratis gebruik maken van het 5 km asfaltparcours om te skeeleren of skaten.

Materiaal is (eventueel) te huur. Verder kunt u volop informatie verkrijgen over zomer(sport)faciliteiten zoals blokarten, voetbalgolf, forelvissen, klootschieten, etc.

FlevOnice, beter bekend als de 5-kilometer ijsbaan, biedt namelijk ook in de zomermaanden een breed scala aan activiteiten.

Bij naastgelegen zusterbedrijf Dorhout Mees vindt op dezelfde dag de Nationale Open Golfdag plaats. Iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met de golfsport en Dorhout Mees.

Niet alleen kunnen nieuwsgierigen een blik werpen op de accommodaties en de club, ook worden op deze elfde Nationale Open Golfdag gratis greenfees weggegeven aan elke golfer die in het bezit is van het golfvaardigheidsbewijs.

Hiermee is de golfclub uniek in Nederland.

Golfcentrum Dorhout Mees is op 17 april open voor iedereen die interesse heeft in of kennis wil maken met de golfsport, de club en de accommodaties. Vanaf 11.00 uur mag elke golfer in het bezit van het golfvaardigheidbewijs gratis golfen op de banen van Dorhout Mees.

Reserveren is noodzakelijk, telefoonnummer 0321-331138.

Ook wordt elk uur een gratis golfclinic gehouden onder toeziend oog van een echte golfprofessional, de 9-holes recreatieve par3 baan mag kosteloos worden gebruikt en er vindt een buggy tour plaats over gehele terrein van Dorhout Mees en FlevOnice.

Kinderen kunnen meedoen met het speciale kinderprogramma, de gratis Fun Factory Challenge en tekeer gaan op een groot springkussen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat