Home

Walibi World zet puntjes op de i

Walibi World zet puntjes op de i Biddinghuizen - 2 april 2010.  Naar aanleiding van het vernieuwde toezicht door de Voedsel en Waren Autoriteit is het attractiepark Walibi World aangemerkt als Groen.

Deze kwalificatie geeft aan dat er onder andere nagenoeg geen voedselveiligheidsrisico aanwezig is, de onderneming neemt voldoende verantwoordelijkheid en dat de VWA terugtreedt. Inspectie door de VWA zal om de drie jaar plaatsvinden. Om toch een regelmatige controle uit te voeren en medewerkers toch scherp te houden, verzorgt Q-Point B.V. regelmatig praktische inspecties.

Prikkelen
Walibi World is een van de grootste attractieparken van Nederland en gevestigd in Biddinghuizen. De heren Kempenaar en Romijn van Walibi World prikkelen de medewerkers van de outlets graag zodat deze, ook zonder inspecties van de VWA, aandacht blijven houden voor hygiëne. Per outlet worden inspecties uitgevoerd en foto's gemaakt van situaties die afwijken van de normen opgenomen in de Hygiënecode voor de horeca.

De onderzoeken worden als erg zinvol ervaren door de Walibi World. Vreemde ogen dwingen meer, bedrijfsblindheid wordt vermeden en er worden concrete mogelijkheden aangereikt voor verbetering.

Bron: AGF.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat