Home

Spectaculaire opening Meimaand Fietsmaand

Spectaculaire opening Meimaand Fietsmaand Biddinghuizen - 9 april 2010.  Tijdens de openingsdag van de Meimaand Fietsmaand op zaterdag1 mei aanstaande valt er voor de fietsers en andere bezoekers wederom veel te beleven op de Flevoboulevard.

De Meimaand Fietsmaand start bij de Flevoboulevard namelijk met de, reeds bekende, FietsSouvenirsroute. De FietsSouvenirsroute brengt mensen langs uiteenlopende natuurgebieden als bos, polders en stranden, waarbij alle fietsers bij elke organisatie van de Flevoboulevard een leuke souvenir ontvangen.

Gezamenlijke picknick
De feestelijke opening en gezamenlijke start voor de route zal op zaterdag 1 mei bij FlevOnice plaatsvinden. Tussen 09.30 – 11.00 uur kunnen liefhebbers zich bij FlevOnice inschrijven voor deelname aan de tocht én de gezamenlijke picknick onderweg. De picknick is halverwege de route gepland.

Deelname aan de tocht is gratis. De Flevoboulevard leden zullen zelf de start van de Souvenirsroute begeleiden, zij fietsen namelijk op geheel ‘eigenwijze’ wijze de eerste kilometers mee! Fietsers die in de maanden mei tot en met september 2010 de gehele route fietsen en alle souvenirs (stempels) hebben verzameld, maken nog eens kans op spectulaire prijzen zoals een geheel verzorgd weekend in een stacaravan van Rivièra Park.

Flevoboulevard

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat