Home

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 23 april 2010.  Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is volop in ontwikkeling. Daarom is de stichting op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en hen te informeren over al het moois dat het Veluwerandmerengebied te bieden heeft.

In het Informatiecentrum kom je in korte tijd veel te weten over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod. Naast de vaste tentoonstelling organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren maandelijks een thematische tentoonstelling. De hele maand april is de fototentoonstelling ‘Bee(s)tje Verliefd’ te bewonderen en in mei staat het Informatiecentrum in het teken van waterbeheer. Het waterschap Zuiderzeeland exposeert dan met haar jubileumtentoonstelling ‘De vanzelfsprekendheid voorbij’.

In april is het Informatiecentrum Veluwerandmeren open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. In mei is het Informatiecentrum open van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het Informatiecentrum Veluwerandmeren? Bel dan naar 06-23294106 of stuur een mailtje naar info@infoveluwerandmeren.nl.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat