Home

Fantasie wordt werkelijkheid in Walibi World

Fantasie wordt werkelijkheid in Walibi World Biddinghuizen - 27 april 2010.  Op 6, 7 en 8 mei is Walibi World het decor van het nieuwe ‘Fantasy Festival’.

Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat een pretpark een festival organiseert met het thema Fantasy.

Bezoekers kunnen onder andere genieten van live acts, shows, meet en greets met fantasy figuren en een fantasy fair.

Walibi World is tijdens het festival tot 22.00 uur open.

In een speciaal gethematiseerd gebied staat de bezoeker vele verrassingen te wachten. Van een ontmoeting met de helden uit ‘Lord of the Rings’ tot aan een live act van ‘De Groene Fee’ in haar Elfenbar. Zelfs de bomen komen tot leven.

Ook is het fantasy house ‘Alice in Fantasyland’ geopend. In deze attractie laten acteurs de hele familie de wondere wereld van Alice beleven. Het festival eindigt om 22.00 uur met een finale show met vele special effects.Festivals in Walibi World
Walibi World loopt voorop in de organisatie van festivals. Zo organiseert het park Oud en Nieuw in de zomer en de populaire Halloween Fright Nights in oktober.

Met het Fantasy Festival wil het park in de meivakantie haar bezoekers extra beleving bieden. “Ons doel is om onze gasten een dag vol plezier en verrassingen te bezorgen, die ze nergens anders kunnen vinden. Met dit compleet nieuwe concept kan iedereen even de dagelijkse sleur vergeten en genieten van de attracties en vele activiteiten. ”, aldus directrice Mascha van Till van Walibi World.

Lange lentedagen
Walibi World is tijdens het festival tot 22.00 uur open. Voor de prijs van een normaal entreebewijs kunnen bezoekers op deze dagen extra lang genieten van de sfeer, activiteiten, shows en natuurlijk de attracties. Overige dagen in de meivakantie is het park ook langer geopend, tot 20.00 uur.

Meer informatie over het festival en het volledige programma staat vermeld op http://www.walibiworld.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat