Home

Al 325 merken bij AgroTechniek 2010

Biddinghuizen - 10 mei 2010.  Van 8 t/m 11 september wordt op het evenemtenterrein bij Walibi World AgroTechniek Holland georganiseerd. Een nieuw nationaal totaalevenement voor agrarisch Nederland.

"Al 325 merken worden op AgroTechniek Holland 2010 vertegenwoordigd door fabrikanten, importeurs en dealers van landbouwmechanisatie. Daarmee is het beursterrein van 18 hectare nagenoeg uitverkocht,” aldus beursmanager Willem Bierema van AgroTechniek Holland. “We bieden letterlijk alles wat boeren boeit, want naast deze toonaangevende merken zijn er ook volop demonstraties op het gebied van actuele thema’s als verkeersveiligheid, precisie en milieu. Verder kunnen bezoekers proefrijden op een nieuwe trekker, dat is echt een groot voordeel van zo’n buitenevenement.”

Bierema is ook blij met grote partijen als Cumela, COM en LTO Noord die zich als partner committeren aan dit nieuwe, tweejaarlijkse vakevenement voor agrarisch Nederland.

Support in de sector
AgroTechniek Holland ondervindt brede support in de sector. Zo gaat partner LTO Noord zich grootschalig presenteren en al haar leden uitnodigen en ontvangen, ondermeer tijdens een concert op vrijdagavond. Ook Cumela Nederland is partner geworden van AgroTechniek Holland in agrarische sector.

Verder is er een grootschalige presentatie van COM, de brancheorganisatie van de mechanisatiebedrijven in de land- en tuinbouw die haar 700 leden actief gaat betrekken bij AgroTechniek Holland.

Agrotechniekholland.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat