Home

Prijsuitreiking fotowedstrijd Informatiecentrum

Prijsuitreiking fotowedstrijd Informatiecentrum Biddinghuizen - 18 mei 2010.  De hele maand april stond het Informatiecentrum Veluwerandmeren in het teken van ‘Bee(s)tje Verliefd’.

Amateurfotografen werden uitgedaagd voor een fotowedstrijd rond dit thema. Tientallen foto’s werden ingezonden. De ene nog mooier dan de ander. Het was voor de jury geen gemakkelijke klus om een prijswinnaar te kiezen. Maar zaterdagmiddag 15 mei was het dan toch zover en konden de prijswinnaars hun prijs in ontvangst nemen.

De buren van het Informatiecentrum Veluwerandmeren schonken belangeloos fantastische prijzen. Piebe van den Berg uit Joure won met zijn foto van twee verliefde ooievaars de hoofdprijs en kreeg een weekend in een kampeerbungalow op het Rivièra Parc aangeboden.

De tweede prijs was voor Benno Wonink uit Heerde. Hij maakte een prachtige foto van twee kroelende zwanen en won daarmee een middag recreatief golven op Harderwold plus een dinerbon voor restaurant De Fazant.

Joke Stomps uit Lochem won met haar foto van een gelukkig zwanengezin de derde prijs. Ook zij won een middag recreatief golven voor twee personen op Harderwold.U kunt het Informatiecentrum Veluwerandmeren vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

In mei is het Informatiecentrum open van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 16.00 uur. Ook beide Pinksterdagen is het Informatiecentrum open. Toegang is gratis.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat