Home

Eerste editie BeagleSpektakel groot succes

Eerste editie BeagleSpektakel groot succes Biddinghuizen - 18 juni 2010.  Met ruim 1000 enthousiaste bezoekers uit heel Nederland, was de eerste editie van het BeagleSpektakel afgelopen zondag een groot succes. Zowel de Beagle Club Nederland alsmede de organiserende partij, SensiT Events & Advice, zijn positief verrast door de grote opkomst.

Tijdens de dag op het terrein van FlevOnice werden er ruim 100 jonge honden gekeurd en waren er diverse workshops en wedstrijden om aan deel te nemen. Ook de braderie werd erg gewaardeerd door de vele bezoekers. Het programma werd afgesloten met de welbekende Beagle Race en natuurlijk de prijsuitreiking van alle wedstrijden.Ballonnen
De afsluiting van het BeagleSpektakel was in de wijde omtrek mee te beleven door de vele honderden ballonnen die opgelaten werden. De opbrengst die met de verkoop van deze ballonnen werd opgehaald, komt geheel ten goede aan Dutchypuppy, de stichting van Bridget Maasland welke zich inzet voor het verminderen van het aantal straathonden en de mishandeling van honden.

De organisatie is zeer tevreden en verheugt zich op een nog groter succes tijdens de tweede editie van het BeagleSpektakel op 12 juni 2011.

Beagle Club Nederland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat