Home

Veluwerandmeren zoekt jonge wateronderzoekers

Veluwerandmeren zoekt jonge wateronderzoekers Biddinghuizen - 5 juli 2010.  Woensdagmiddag 14 juli organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren een wateronderzoekmiddag voor kinderen.

Tussen 13.30 en 15.30 uur gaan de jonge onderzoekers onder begeleiding van een watergids van het IVN met emmers en schepnetjes op pad om water uit het Veluwemeer te halen. Met een loep of microscoop kun je in het Informatiecentrum goed zien wat er allemaal leeft in het Veluwemeer.

Wil je graag meedoen aan deze wateronderzoekmiddag? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar info@infoveluwerandmeren.nl.Telefonisch aanmelden kan op telefoonnummer 06-232941036. Wees er snel bij, want vol = vol. Deelname is €1,50 per kind. Doe wel laarzen en oude kleren aan.

In juli is het Informatiecentrum open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Op speelse en interactieve wijze kom je er in korte tijd veel te weten over de Veluwerandmeren.

U vindt het Informatiecentrum Veluwerandmeren aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat