Home

Mosselweekend bij De Klink

Biddinghuizen - 12 juli 2010.  Vrijdag, zaterdag en zondag 16,17 en 18 juli 2010 staat het menu bij restaurant “De Klink” weer in het teken van mosselen.

U kunt onbeperkt Zeeuwse bodemcultuur mosselen komen eten voor € 19,50 per persoon. Voor diegene die geen mosselen eten is er een beperkte menukaart samengesteld zodat er voor ieder wat wils is.

Traditie
Zoals vele dingen een traditie zijn geworden bij restaurant “De Klink” de laatste tien jaar, is
dit weekend er ook weer zo een. Drie dagen onbeperkt Zeeuwse mosselen eten, zo vers
uit de mosselbanken op uw bord. Deze avonden zijn de zilte geuren van de Oosterschelde
te ruiken in het restaurant. Voor € 19,50 per persoon kunt u onbeperkt genieten van deze
Zeeuwse lekkernij. Hierbij worden uiteraard stokbrood, frites en diverse sauzen geserveerd.

Mosselen
De Zeeuwse bodemcultuur mosselen hebben op dit moment al een vulling van 30 – 40%, dit wil zeggen dat in een kilo mosselen met schelp, zo’n 300 tot 400 gram mosselvlees zit. Door het warme weer van de laatste maanden zijn de mosselen bijzonder goed gegroeid en zijn ze zeer smaakvol. Dus raakt het tijd om lekker te genieten van een heerlijke maaltijd mosselen.

Reserveren voor het onbeperkt mosselen eten is gewenst, in verband met het inkopen van de Zeeuwse mosselen. Reserveren kunt u doen via info@deklink.nl of via 0321-331465 dagelijks vanaf 10.00 uur.

In de maanden juni, juli en augustus is De Klink 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur, de keuken is vanaf 12.00 tot 21.00 uur geopend.

De Klink

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2018, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat