Home

Eerste gasten voor Landal Waterparc Veluwemeer

Biddinghuizen - 13 juli 2010.  Landal GreenParks heeft de eerste gasten ontvangen op haar nieuwe vakantiepark Landal Parc Veluwemeer.

De familie C. van der Weij uit Maassluis werd feestelijk ontvangen door parkmanager Pierre Estourgie.

Landal Waterparc Veluwemeer is een park op topniveau met een nautische uitstraling. De appartementen en villa’s van het nieuwe park liggen direct aan het Veluwemeer.

De luxe accommodaties, veelal gelegen aan het water, met uitzicht over het Veluwemeer. Er zijn 200 recreatievilla’s gebouwd, types variërend van 4- tot 16-persoons, waarvan een groot aantal ook een luxe uitvoering kent met o.a. een sauna en zonnebank.

Daarbij zijn 150 recreatieappartementen gerealiseerd, waarvan 50 appartementen beschikbaar zijn voor de verhuur. De appartementen variëren in grootte van 4- tot 6-persoons en kennen ook een luxe variant.

Landal Waterparc Veluwemeer is een park op topniveau met een nautische uitstraling die men ook terugvindt in de inrichting van de accommodaties.


van links naar rechts, de eerste gasten Familie van der Weij uit Maassluis en parkmanager Pierre Estourgie

Luxueus ingericht centrumgebouw
Pierre Estourgie, Parkmanager van Landal Waterparc Veluwemeer: “Water speelt de hoofdrol tijdens een verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer. Grenzend aan het park is een royaal en luxueus ingericht centrumgebouw gerealiseerd met restaurants, een binnenzwembad en een overdekt speelparadijs voor kinderen.”

Veelzijdige dagrecreatiemogelijkheden
“Dit park vormt een prachtige toevoeging aan onze portfolio. Het park biedt volop watersport-mogelijkheden en heeft een eigen jachthaven. Dichtbij ligt een 36-holes golfbaan en in de nabije omgeving van het park bevinden zich uitgebreide dagrecreatiemogelijkheden, zoals Dolfinarium, Walibi World, Flevonice en Batavia Stad. Dit park biedt voor ieder wat wils”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat