Home

De Coolste zomer is in Walibi World

De Coolste zomer is in Walibi World Biddinghuizen - 15 juli 2010.  Waterfun, shows, festivals en nog veel meer… Walibi World staat deze zomer in het teken van de waanzinnige waterweken met diverse zomerse activiteiten.

Zo organiseert het park vier keer zomers oud en nieuw, kunnen bezoekers genieten van diverse waterattracties en is het park extra lang geopend.

Walibi World is helemaal klaar voor een lange hete zomer. Met maar liefst 5 verschillende waterattracties kan iedereen lekker afkoelen. Van een wilde tocht in de waterachtbaan tot aan een watergevecht in de ‘Splash Battle’.

Ook worden bij de andere attracties extra waterverrassingen toegevoegd. Om van alle attracties extra lang te genieten, is het park tot en met 23 augustus elke dag tot 20.00 uur geopend.Zomers Oud en nieuw
Walibi World organiseert dit jaar voor de zesde keer New Year’s Eve. Op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus viert het park oud en nieuw compleet met oliebollen, champagne, sterretjes en om 24.00 uur een groots vuurwerk.

Ook is er divers entertainment om de avond compleet te maken: Magic show met ‘Christian Farla’, een oudejaars prijzenwaterval en het grootste familie meezingspektakel met de artiesten Sjon en Sjeffrie. Het park is tijdens New Year’s Eve tot maar liefst 24.00 uur geopend.

Nieuwjaarsduik mee voor gratis entree
Bij oud en nieuw mag natuurlijk een Nieuwjaarsduik niet ontbreken. Daarom organiseert Walibi World op ‘nieuwjaarsdag’ 22 juli een Nieuwjaarsduik. Maar niet zo maar een. Voor de ingang van het park wordt een heuse tarzanbaan geplaatst. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met een touw over het water te slingeren. Wie dit lukt, ontvangt gratis entree tot het park. De actie is geldig op 22 juli tussen 09.30 en 11.30 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat