Home

Vlinderbos knutselen

Vlinderbos knutselen Biddinghuizen - 19 juli 2010.  Woensdagmiddag 21 juli organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren een leuke knutselmiddag voor kinderen. Onder deskundige leiding van Kim den Dulk, studente beeldende vorming aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, wordt die middag een heus vlinderbos gemaakt in het Informatiecentrum.

De knutselmiddag begint om 13.30 uur en om 15.30 uur is er in het Informatiecentrum een prachtig vlinderbos gemaakt. Het vlinderbos is onderdeel van de vlindertentoonstelling die nog tot 31 juli in het Informatiecentrum te bewonderen is. Vanaf 31 juli kunnen kinderen hun zelfgemaakte vlinder ophalen om thuis op te hangen.

Wil je graag meedoen? Stuur dan snel een mailtje naar info@infoveluwerandmeren.nl. Telefonisch aanmelden kan op telefoonnummer 06-23294106.

In juli is het Informatiecentrum open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat