Home

217 bezoekers gratis Walibi World ingesprongen

217 bezoekers gratis Walibi World ingesprongen Biddinghuizen - 23 juli 2010.  Donderdagochtend hebben 534 deelnemers geprobeerd gratis Walibi World ‘in te springen’. Na een gezellige oudejaarsavond organiseerde het park een Nieuwjaarssprong.

Voor de ingang was een heuse ‘Tarzanbaan’ geplaatst, waarbij bezoekers de kans kregen om over het water te springen. 217 deelnemers kwamen droog over en ontvingen gratis entree tot het park.

Vele bezoekers stonden verrast voor de poort. Ze kregen de kans om gratis het park in te springen. Meteen om half 10 stonden de eerste deelnemers klaar. Het was geen makkelijke opgave, want om kans te maken op gratis entree, moesten de deelnemers over een bad van 5 meter droog de overkant zien te bereiken.

217 deelnemers kwamen helemaal droog over en werden verrast met een gratis entreekaart voor het park. De overige deelnemers ontvingen een troostprijs en moesten met een nat pak als nog een kaartje kopen. Marianne Zwaan kwam met een nat pak uit het water. ‘Helaas natte kleren, maar het was heel leuk om te doen. Mijn dochter heeft het wel gehaald, dus we hebben ook nog eens een gratis kaartje gekregen. Leuke actie, aldus Marianne.’

Walibi World kijkt terug op een succesvolle oudejaarsavond en Nieuwjaarssprong. Het park viert deze zomer nog drie keer oud en nieuw op 28 juli, 4 en 11 augustus 2010 compleet met oliebollen, entertainment, oudejaarsshow en een groots vuurwerk. Tijdens deze dagen is het park tot 24.00 uur geopend. Meer informatie en openingstijden: www.walibiworld.nlWalibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat