Home

Lafeber helpt golftalenten

Biddinghuizen - 23 juli 2010.  Maarten Lafeber zal op maandag 16 augustus een kijkje geven in de keuken van zijn leven als profgolfer. De Eindhovenaar heeft die dag ingeruimd om ongeveer veertig golftalenten uit te leggen wat het met zich meebrengt om professional op de European Tour te worden.

De ML Invitational 2010, zoals het evenement heet, zal georganiseerd worden op Dorhout Mees in Biddinghuizen. Samen met de golfbaan is de dag in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie en Van Lanschot Bankiers mogelijk gemaakt.

Maarten Lafeber Onder leiding van Lafeber en zijn team zullen de talenten een toernooi strokeplay spelen over negen holes. De winnaar mag begin september op één van de oefendagen in de week van het KLM Open in Hilversum met Lafeber meelopen. ,,Het is belangrijk dat onze golftalenten al in een vroeg stadium te weten komen wat het inhoudt om een leven als profgolfer te leiden. Het lijkt allemaal heel mooi, maar het brengt een hoop met zich mee. Ze kunnen van zo'n dag veel leren en het later met hun eigen pro doornemen. Ook kunnen ze dingen van elkaar leren”, aldus Lafeber.

Bron: De Telegraaf

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat