Home

Agrotoerisme in Informatiecentrum Veluwerandmeren

Agrotoerisme in Informatiecentrum Veluwerandmeren Biddinghuizen - 30 juli 2010.  Veel Nederlanders zijn relatief onbekend met de agrarische sector. Het Informatiecentrum Veluwerandmeren wil daar graag verandering in brengen. De hele maand augustus staat het Informatiecentrum daarom in het teken van Agrotoerisme.

Naast informatie van Nederland Bloeit en agrotoeristische bedrijven uit de omgeving is er een expositie met prachtige schilderijen van boerderijdieren.

Proeverij met streekproducten
Woensdagmiddag 4 augustus organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren samen met zorgboerderij De Pruimenpot uit Dronten en Agrotoeristische bedrijven een proeverij met streekproducten.

De proeverij start om 13.30 uur en deelname is gratis.

Kinderactiviteiten
Op woensdag 11 augustus organiseert het centrum samen met het IVN Dronten tussen 13.30 en 15.30 uur een wateronderzoekmiddag voor kinderen.

Aanmelden kan via info@infoveluwerandmeren.nl of telefonisch via 331112. Kosten zijn €1,50 per kind.Woensdagmiddag 18 augustus is er een leuke schilderworkshop voor kinderen. De workshop begint om 13.30 uur en om 15.30 uur gaan de kinderen met een prachtig schilderij naar huis. Voor schildersdoek en verf wordt gezorgd. Kosten bedragen € 2,50 per kind. Aanmelden kan via info@infoveluwerandmeren.nl of telefonisch op 06-27502196.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is in augustus geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het centrum is te vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat