Home

Boerenrockconcert tijdens agrobeurs

Biddinghuizen - 12 augustus 2010.  LTO Noord organiseert tijdens de beurs van AgroTechniek Holland, welke van 8 t/m 11 september wordt gehouden bij Walibi World in Biddinghuizen, een vrij toegankelijk boerenrockconcert.

Op vrijdagavond 10 september organiseert LTO Noord om 20.00 uur op het beursterrein een boerenrockconcert met optredens van Plork en de Aannemers en DJ Dave. Ook Agnes van de Ven, bekend van Boer zoekt vrouw, zal aanwezig zijn. Dit concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier dat te vinden is op www.ltonoord.nl/plork. Vul het formulier in en print vervolgens het bewijs van aanmelding uit. Tegen inlevering van dit bewijs in de LTO Noord tent, ontvangt u een polsbandje waarmee u gratis toegang heeft tot het concert.


AgroTechniek Holland
Tijdens deze beurs worden ruim 2.500 landbouwmachines van 380 merken getoond door zo’n 200 fabrikanten, importeurs en dealers van landbouwmechanisatie. Dit grootste agro-evenement van Nederland vindt plaats van 8 tot en met 11 september op Walibi Biddinghuizen. ‘Alles wat boeren boeit’ is te zien, van de nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting tot onderdelen, ICT en dienstverlening.

Bron: LTO Noord

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat