Home

Flevolands team skeelert 24 uur voor kika

Flevolands team skeelert 24 uur voor kika Biddinghuizen - 18 augustus 2010.  Op 3 en 4 september zal een fanatiek team Flevolanders deelnemen aan de Raps24Kika. Raps24Kika is een 24 uurs skeelermarathon in estafette vorm waarvan de opbrengsten ten goed komen aan kika (= kinderen kanker vrij).

Het doel is dat deelnemende teams zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar verzamelen middels het leveren van een grootse prestatie.

Met de ondersteuning van schaats- en skiwinkel TB Sporting van oud topschaatster Annie Borckink uit Dronten en Torsit Hijsinstallaties uit Harderwijk is het team verzekerd van een basis sponsorbedrag.
Het team zoekt daarnaast nog vele sponsoren om voor Kika een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te skeeleren. Sponsoring is mogelijk in de vorm van een vast bedrag, een bedrag per ronde of kilometer of het kopen van loten.

Wilt u het flevolandse team ook ondersteunen? Kijk op http://www.everyoneweb.com/tttforkika voor de benodigde gegevens.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het team gedurende het evenement aan te moedigen of te sponsoren. Dit kan op 3 en 4 september op de baan van Flevonice, aan de Strandgaperweg te Biddinghuizen.


Het team wat de uitdaging aan gaat bestaat uit van links naar rechts:
Kees Langebeeke, Niels Langebeeke, Geurt Aalderink, Lars Langebeeke, Nico van Bergeijk, Jan Rombouts.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat