Home

Walibi World zoekt Monsters

Biddinghuizen - 24 september 2010.  Op 4 oktober 2010 organiseert Walibi World een monsterloop. Hiermee probeert het park de grootste monstergroep ooit bij elkaar te krijgen.

Iedereen wordt uitgedaagd om als monster verkleed te komen en een parcours te lopen. De monsters worden op diverse onderdelen getest door een professionele jury. De winnaars ontvangen twee vrijkaarten voor de première van de Halloween Fright Nights.

Iedereen, vanaf 16 jaar en ouder, kan zich via www.frightnights.nl inschrijven. Om mee te doen is het verplicht minimaal één monster kledingstuk te dragen en een masker of schmink. De monsters worden door een professionele jury beoordeeld op behendigheid, snelheid, op monsterlijk lopen en natuurlijk uiterlijk. Na afloop worden de winnaars bekend gemaakt. Honderd deelnemers winnen twee vrijkaarten voor de première van de Halloween Fright Nights op 15 oktober in Walibi World. De Halloween Fright Nights zijn op elke vrijdag, zaterdag en zondagavond van 16 tot en met 31 oktober 2010.

Meer informatie over dit evenement staat op http://www.frightnights.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat