Home

Wijn- en spijsavonden bij De Klink

Biddinghuizen - 11 januari 2011.  Op zaterdag 22 januari organiseert Restaurant De Klink een wijn en spijsavond. Onder leiding van vinoloog Frits van der Sloot, van Verbunt Wijnkopers, kunt u kennis maken met diverse wijnen.

Het thema van deze avond is “Klassieke” wijnen. De meeste wijnen voor komen uit Frankrijk, maar ook wordt er wijn uit Duitsland en Portugal (port) geproefd.

Gerechten
Bij deze wijnen maakt de keuken diverse klassieke gerechten. Kleine hapjes bij acht overheerlijke wijnen. Kijk voor een volledig overzicht van de wijnen op de website van De Klink.

De proeverij begint om 19.00 uur, u kunt vanaf 18.30 uur inlopen. U ontvangt dan een heerlijk glas champagne uit Frankrijk. De kosten voor deze proeverij zijn € 25,- per persoon. Reserveren voor deze avond is gewenst en kan via info@deklink.nl of telefonisch op 0321-331465 na 10.00 uur.

Tweede wijn- en spijsavond
Op vrijdag 1 april wordt er weer een wijn- en spijsavond georganiseerd, die keer met als thema “Nieuwe wereld wijnen". Klassiek versus nieuwe wereld, maar wel met dezelfde druivenrassen alleen uit een ander gebied.

Vakantiesluiting
Restaurant De Klink is in verband met vakantie gesloten van woensdag 9 februari t/m woensdag 2 maart 2011. Vanaf donderdag 3 maart is het restaurant weer geopend vanaf 10.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat