Home

Verheijen en Thomas in actie

Biddinghuizen - 1 februari 2011.  Fonds Gehandicaptensport kan terugblikken op een fantastische KPN Schaatsvriendendag bij FlevOnice in Biddinghuizen.

Vol enthousiasme kregen Annamarie Thomas en Carl Verheijen honderden deelnemers én hun schaatsvrienden in beweging tijdens de gezamenlijke warming-up en de diverse schaatsclinics. Gehandicaptensporters mochten vier vrienden, met of zonder handicap, meenemen om te komen schaatsen.

Gratis
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen mogelijk te maken. De Schaatsvriendendag was dan ook voor iedereen gratis toegankelijk, zoals dat voor de gehele verzorgde dag gold. In totaal mocht men zo’n 2000 deelnemers verwelkomen. Iedereen genoot zichtbaar van het vrij schaatsen, de diverse clinics en demonstraties, van onder meer sledgehockey, curling, schoonrijden of kunstschaatsen met Karen Venhuizen.

Ook Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport en Mark Versteegen, Director Sponsoring KPN, waren trots. "Met zo'n dag zie je hoe leuk en belangrijk het is voor gehandicapten om het plezier in sport te delen met vrienden en familie. We zijn ontzettend blij dat we deze dag, samen met onze andere partners mogelijk hebben kunnen maken.”

Bron: De Telegraaf

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat