Home

Henk Ketelaar Memorial Schaatstoertocht

Henk Ketelaar Memorial Schaatstoertocht Biddinghuizen - 8 februari 2011.  Uit eerbetoon aan de op 13 januari j.l. overleden grondlegger van FlevOnice, de heer Henk Ketelaar, wordt de 3e schaatstoertocht van het winterseizoen gedoopt tot de Henk Ketelaar memorial schaatstoertocht.

De heer Henk Ketelaar, zelf fervent schaatsliefhebber, overleed op 13 januari j.l. op 67-jarige leeftijd. Directie en personeel van FlevOnice willen de naam van de heer Henk Ketelaar in ere houden door een schaatstoertocht in het teken van Henk Ketelaar te organiseren.

Voor de ‘’godfather’’ van de 5-kilometer ijsbaan in de vrije natuur wordt op zaterdag 19 februari a.s. de gebruikelijke schaatstoertocht omgedoopt tot de Henk Ketelaar memorial schaatstoertocht.

Roel Ketelaar, zoon van Henk Ketelaar en directeur van FlevOnice geeft aan: “Mijn vader hield niet van lintjes, opsmuk en eerbetoon. Wanneer er echter nagedachtenis zou moeten komen; laat het dan een levende zijn waar elke schaatsliefhebber nog wat aan heeft, dat zou hij ook zo gewild hebben”.

De Henk Ketelaar memorial schaatstoertocht zal de gebruikelijke items bevatten zoals de (stempel) tijdregistratie, “Koek en Zopie”, muziek, speaker en een mooi aandenken.

Het bijzondere van de schaatstoertocht(en) bij FlevOnice is dat iedereen kan deelnemen en zijn/haar eigen afstand kan rijden. Deelnemers kunnen wel vooraf kiezen uit een afstand, echter elke verreden afstand (in veelvoud van 5 kilometer) wordt beloond met een mooi aandenken. Jong en oud, geoefend en ongeoefend mogen dus meedoen.

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen zal de toertocht ’s ochtends om 08.30 uur starten. Schaatsenrijders die graag 200 kilometer willen schaatsen, starten om 08.30 uur; Deelnemers die graag een andere afstand rijden, kunnen allen vanaf 09.00 uur starten. Tot 20.30 uur kan men de laatste ronde ingaan. Kosten voor deelname aan de schaatstoertocht is voor volwassene € 27,50 per persoon, voor jeugd t/m 12 jaar € 17,50 per persoon bij een inschrijving via http://www.inschrijven.nl.

Terplekke aanmelden en inschrijven is uiteraard ook mogelijk. De inschrijfkosten terplekke zijn dan € 2,50 hoger en dus € 30,00 voor volwassenen en € 20,00 voor jeugd (t/m 12 jaar). FlevOnice is zaterdagmorgen vanaf 07.30 uur geopend voor de uitgifte van beennummers en (terplekke) inschrijvingen/betalingen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat