Home

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 15 maart 2011.  Zaterdag 2 april gaat het Informatiecentrum Veluwerandmeren weer open voor publiek. Ook komend recreatieseizoen zoekt het Informatiecentrum Veluwerandmeren weer enthousiaste vrijwilligers.

Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en hen te informeren over al het moois dat het Veluwerandmerengebied te bieden heeft. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het Informatiecentrum Veluwerandmeren? Bel dan naar 06-23294106 of stuur een mailtje naar info@infoveluwerandmeren.nl.

In het Informatiecentrum Veluwerandmeren kom je in korte tijd veel te weten komen over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook (cultuur)historie en waterbeheer komen uitgebreid aan bod.

April
De hele maand april staat het Informatiecentrum in het teken van recreatie en natuur in het Veluwerandmerengebied. Gaat dat eigenlijk wel samen? De wisseltentoonstelling in april laat zien dat dat kan.

In april is het Informatiecentrum open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Ook Goede Vrijdag en Paasmaandag is het centrum geopend van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt het Informatiecentrum vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat