Home

Plaatsen vrij in logeerhuis Biddinghuizen

Biddinghuizen - 9 april 2011.  Voor kinderen die extra verzorging en ondersteuning nodig hebben biedt Sprank logeeropvang. In logeerhuis Biddinghuizen is plaats voor nieuwe logees.

In de polder, tussen Biddinghuizen en Harderwijk, ligt het bungalowpark van Landal Green Parks waar Sprank een grote bungalow huurt. Tien weekenden per jaar logeert er een groep kinderen/jongeren. Nieuwe logees zijn van harte welkom.

Sprank
Sprank is een christelijke instelling met een gereformeerde identiteit en biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke, sociale en/of lichamelijke beperking. Logeren bij Sprank geeft ouder(s) even rust en ruimte voor andere dingen en de logé geniet van activiteiten en gezelligheid.

In een persbericht schrijft de organisatie: "Logeren bij Sprank is: samen met anderen iets leuks doen in een veilige omgeving waarin deelnemers elkaars beperking accepteren en ervaringen delen."

Ontspanning, gezelligheid en leuke uitstapjes staan centraal, in een levenssfeer die zoveel mogelijk aansluit bij de thuissituatie. Ook het oefenen van (sociale) vaardigheden behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Judith van der Galiën via 06 - 3043 8838 of j.vandergalien@stichtingsprank.nl.

Stichting Sprank

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat