Home

(Voetbal)golf bij open dag Dorhout Mees/FlevOnice

Biddinghuizen - 20 april 2011.  Tijdens de Nationale Open Golfdag op zaterdag 23 april a.s. kunt u gratis kennismaken met (voetbal)golf bij Dorhout Mees en FlevOnice.

Tijdens de Nationale Open Golfdagen kunt u helemaal gratis en vrijblijvend kennismaken met de golf sport.

Op 23 , 24 en 25 april stellen golfbanen zich open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport. Golf is de snelst groeiende sport van nederland die veel vraagt van zowel je fysieke als je mentale kracht.

Zaterdag 23 april opent Golfbaan Dorhout Mees van 11:00 tot 17:00 haar deuren voor alle geïnteresseerden. Liefhebbers (in de dop) kunnen dan:

- gratis golfen met en zonder GVB, zowel greenfee als op de par 3 baan (Vergeet niet te reserveren)

- gratis deelnemen aan golf clinics, die ieder half uur door onze pro’s verzorgd zullen worden;

- een rondleiding krijgen;

- meedoen met de put and longest drive challenge.

En, trouw aan het thema, is er speciaal voor kinderen een stormbaan en een kids fun factory bij Dorhout Mees georganiseerd.

Bij FlevOnice kunt u gratis kennismaken met voetbalgolf tussen 09.00 – 17.00 uur. Tijdens de opbouwwerkzaamheden voor de Flevomendagen tijdens de paasdagen, stelt FlevOnice het voetbalgolfparcours (gedeeltelijk) ter beschikking voor een gratis kennismaking en introductie.

Voetbalgolf is een combinatie van voetbal, midgetgolf en golf. Het is laagdrempelig en met een uitgezet parcours van 11 holes langs onze ijsbaan is het mogelijk om dit unieke buitenspel dagelijks uit te voeren. 11 holes betekent ook 11 verschillende oefeningen. Alle scores worden opgeteld en degene met de minste score wint.

Voor het maken van een reservering voor een starttijd op de Golfbaan of voor meer informatie, bel naar: 0321 - 33 11 38

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat