Home

Walibi Holland brengt fantasie tot leven

Biddinghuizen - 4 mei 2011.  Tijdens de meivakantie, op 6, 7 en 8 mei, organiseert Walibi Holland het Fantasy Festival.

Gastvrouw Fibi neemt de gasten mee in een fantasiewereld, waar hen veel verrassingen staan te wachten. Van ontmoetingen met fantasy helden tot aan een middeleeuwse fantasy fair en optredens. Elke avond wordt om 22.00 uur groots afgesloten met een show vol vuurwerk en special effects.

Vorig jaar werd het Fantasy Festival voor het eerst georganiseerd. Hiermee onderscheidde Walibi zich van anderen door als eerste pretpark een festival te organiseren met als thema Fantasy. Het festival werd heel goed ontvangen door de gasten. Reden om het dit jaar nog grootser aan te pakken.

Leuker dan je eigen fantasie
In de nieuwe Fantasy zone staan gasten oog in oog met dé helden uit de fantasy wereld. Wat te denken van de figuren uit Lord of the Rings, Starwars en Harry Potter? Bijkomen kan op een heuse fantasy fair, waar iedereen kan genieten van zelfgemaakte producten, souvenirs en muziek. De stoerste bezoekers kunnen zelfs in de ‘LARP’ arena de strijd aan gaan met monsters. En… een bezoek aan het 3D fantasy house ‘Alice in Fantasyland’ mag zeker niet ontbreken. Acteurs uit de film nemen de gasten mee in de wondere wereld van Alice, waarin alles tot leven komt.

Lange lentedagen
Walibi Holland is tijdens het festival tot 22.00 uur open. Bezoekers kunnen op deze dagen extra lang genieten van de sfeer, activiteiten, shows en natuurlijk van de meer dan 40 attracties. Overige dagen in de meivakantie is het park ook geopend, tot 18.00 uur. Meer informatie over het festival en het volledige programma staat vermeld op www.walibi.com.

Over Walibi
Walibi werd 35 jaar geleden geboren in Waver (België) en is een pionier onder de pretparken. De vier Walibiparken: Walibi Sud Ouest en Walibi Rhône-Alpes (Frankrijk), Walibi Holland en Walibi Belgium maken sinds 2006 deel uit van de groep Compagnie des Alpes. De Walibi parken trekken jaarlijks 2,8 miljoen bezoekers.

Walibi Wolland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat