Home

Tour de Friends bij FlevOnice

Tour de Friends bij FlevOnice Biddinghuizen - 17 mei 2011.  Na de zeer succesvolle Schaatsvriendendag waar meer dan 2.000 mensen met én zonder handicap hebben genoten van een dag vol ijspret, organiseert Fonds Gehandicaptensport op zondag 22 mei de Tour de Friends.

Ook dit keer een vriendendag, bij FlevOnice in Biddinghuizen, maar nu helemaal in het teken van sport op wielen. Iedereen met een handicap is weer samen met 4 vrienden (ouders, klasgenootjes, sportmaatjes of collega’s) van harte welkom.

Het belooft een groot feest te worden, boordevol sportieve activiteiten. Zoals inline-skaten, tandemrijden, racefietsen, handbiken, blo-kart competities, rolstoelbasketbal en rolstoeldansen. Er zijn diverse clinics, o.a. van de bekende ex-topwielrenners Michael Boogerd en Aart Vierhouten, en ex-topschaatster Barbara de Loor.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen mogelijk te maken en integratie te bevorderen. De Tour de Friends is dan ook voor iedereen toegankelijk, met welke handicap dan ook. De dag begint om 10.00 en duurt tot ca. 16.00 uur. De entree is gratis, net als alle activiteiten, consumpties en de lunch. Aanmelden kan via http://www.fondsgehandicaptensport.nl/zomervriendendag2011

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat