Home

Kinderkunst in Informatiecentrum Veluwerandmeren

Kinderkunst in Informatiecentrum Veluwerandmeren Biddinghuizen - 17 mei 2011.  Woensdagmiddag 11 mei kwamen vijf stoere jongens van BSO De Speelstee uit Elburg naar het Informatiecentrum Veluwerandmeren.

Samen met Iteke de Jong, 3e jaars studente voor docent Beeldende Vorming, hebben ze een prachtkunstwerk gemaakt van gevonden afval.

Het kunstwerk kreeg dan ook de welluidende titel ‘Weggegooid Afval’. Aan het eind van de middag werd het kunstwerk onthuld door Annie Haverkort, voorzitster van Flevo Ku(n)st Boulevard, en Tabitha Mann, beeldend kunstenaar.De hele maand mei staat het Informatiecentrum Veluwerandmeren in het teken van Kunst. Niet voor niks! Langs het Veluwemeer komen vijf nieuwe
Kunstwerken. Binnenkort worden de eerste kunstwerken onthuld. In het Informatiecentrum zijn maquettes van de nieuwe kunstwerken te bewonderen en er hangen informatiepanelen met informatie over de nieuwe en al bestaande kunstwerken in het gebied.In mei is het Informatiecentrum open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat