Home

Scouting Fundays bij Walibi Holland

Scouting Fundays bij Walibi Holland Biddinghuizen - 20 mei 2011.  Op 27, 28 en 29 mei 2011 vinden de Scouting Fundays voor de negende keer plaats in Walibi Holland.

Meer dan 5000 scouts zullen hun grenzen verleggen tijdens dit weekend vol avonturen. Naast het reguliere aanbod van attracties wordt het park uitgebreid met het ‘NK Tentbouwen’. Ook moeten de scouts zelf hun brood bakken en overnachten ze in primitieve tenten. Back to basics is niet langer een spreekwoord tijdens de Scouting Fundays in Walibi Holland.

Niet alleen scouts kunnen genieten van deze dagen, ook de bezoeker staat een aantal avonturen te wachten. Dit jaar wordt als extra uitdaging het ‘NK Tentbouwen’ georganiseerd. Bezoekers kunnen zich op zondag (29 mei) spontaan opgeven. In teams van twee personen gaan ze de ingewikkelde strijd met tentstokken aan om zo snel mogelijk een lichtgewicht tent op te zetten. Om vier uur ‘s middags zal het winnende duo gekozen worden en kan dit team zich met recht ‘Snelste tentbouwers van Nederland’ noemen.

Klaar voor de negende editie
Enkele jaren geleden is een groep scouts gestart met de organisatie van een weekend voor scouts in Walibi, onder de noemer Scouting Fundays. Komend weekend vindt alweer de negende editie van dit jaarlijkse Scoutingspektakel plaats. Op de Fundayscamping verblijven het hele weekend meer dan 2300 personen. Naast de gebruikelijke pret van het attractiepark, bouwen scouts eigenhandig verschillende spectaculaire objecten waar bezoekers actief deel aan mogen nemen.

Over Walibi
Walibi werd 35 jaar geleden geboren in Waver (België) en is een pionier onder de pretparken. De vier Walibiparken: Walibi Sud-Ouest en Walibi Rhône-Alpes (Frankrijk), Walibi Holland en Walibi Belgium maken sinds 2006 deel uit van de groep Compagnie des Alpes. De Walibi parken trekken jaarlijks 2,8 miljoen bezoekers.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat