Home

Michael Boogerd bij Tour de Friends

Biddinghuizen - 20 mei 2011.  Na de zeer succesvolle Schaatsvriendendag waar meer dan 2000 mensen met én zonder handicap hebben genoten van een dag vol ijspret, organiseert Fonds Gehandicaptensport komende zondag de Tour de Friends.

Ook dit keer een vriendendag, bij FlevOnice in Biddinghuizen, maar nu helemaal in het teken van sport op wielen. Iedereen met een handicap is weer samen met vier vrienden (ouders, klasgenootjes, sportmaatjes of collega’s) van harte welkom.

De entree is gratis, net als alle activiteiten, consumpties en de lunch.

Michael Boogerd
De dag zit boordevol sportieve activiteiten, zoals inline-skaten, tandemrijden, racefietsen, handbiken, blo-kart competities, rolstoelbasketbal en rolstoeldansen.

Er zijn diverse clinics, onder meer van de ex-topwielrenners Michael Boogerd en Aart Vierhouten, en ex-topschaatster Barbara de Loor en Sjoerd Huisman.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen mogelijk te maken en integratie te bevorderen. De Tour de Friends is dan ook voor iedereen toegankelijk, met welke handicap dan ook. De dag begint om 10.00 en duurt tot rond 16.00 uur. Aanmelden kan via de site.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat