Home

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 23 mei 2011.  Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is volop in ontwikkeling. Ze zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en hen te informeren over al het moois dat het Veluwerandmerengebied te bieden heeft.

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het Informatiecentrum Veluwerandmeren? Bel dan naar 06-23294106 of stuur een mailtje naar info@infoveluwerandmeren.nl.

In het Informatiecentrum kom je in korte tijd veel te weten over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod. Naast de vaste tentoonstelling organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren maandelijks een thematische tentoonstelling.

In mei en juni staat het Informatiecentrum in het teken van Kunst. De komende maanden worden langs de Flevolandse kust van het Veluwemeer 5 nieuwe kunstwerken gerealiseerd. In het Informatiecentrum staan maquettes van deze nieuwe kunstwerken. Kinderen van BSO De Speelstee uit Elburg hebben hun eigen kunstwerk gemaakt. Dit kunstwerk is nog tot eind mei te bewonderen.

Het Informatiecentrum Veluwerandmeren is open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat