Home

Start Flevoboulevard FietsSouvenirsroute geslaagd

Start Flevoboulevard FietsSouvenirsroute geslaagd Biddinghuizen - 24 mei 2011.  Afgelopen zaterdag vond de officiele opening plaats van de Flevoboulevard FietsSouvenirsroute 2011.

Op deze dag werden er in het kader van het 25 jarig bestaan van Flevoland in de vorm van 'Flevoland Pakt Uit' allerlei activiteiten georganiseerd door heel Flevoland. Op de Flevoboulevard die dit jaar haar 5-jarig bestaan viert, werden deelnemers aan de FietsSouvenirsroute feestelijk verwelkomt met koffie en gebak bij FlevOnice. Om 10.00 uur werd de officiële opening verricht door de Burgemeester van Dronten, de heer Aat de Jonge, door het oplaten van ballonnen met daaraan het Flevoboulevard bonnenboekje.

De officiële opening viel samen met het startsein voor het open Nederlands Kampioenschap Eenwieleren wat ook op 21 mei plaatsvond bij FlevOnice (Biddinghuizen).

De Flevoboulevard FietsSouvenirsroute, die langs alle mooie plekjes van de Flevoboulevard leidt, kan nog t/m 30 september 2011 worden gefietst.

Fietst men in deze maanden de route dan kunnen er onderweg met behulp van een stempelkaart allerlei souvenirs opgehaald worden of kortingen verkregen worden bij de deelnemende bedrijven die langs de route liggen.

De souvenirs worden verzameld in het tasje wat bij één van de startpunten opgehaald kan worden. Hier zit dan ook gelijk de stempelkaart in en de fietsroute. Wanneer de compleet gestempelde kaart ingeleverd wordt bij één van de bedrijven maakt men ook nog kans op mooie prijzen.Deelname aan de FietsSouvenirsroute is helemaal gratis. Meer informatie over de FietsSouvenirsroute zoals de startpunten en de deelnemende bedrijven zijn te vinden op de website van de Flevoboulevard, http://www.flevoboulevard.nl.

Dit jaar bestaat de Flevoboulevard 5 jaar. De Flevoboulevard is het recreatiegebied aan het Veluwemeer aan Flevolandse kant. De vereniging Flevoboulevard is een samenwerking van 26 recreatie-, horeca- en watersportbedrijven bedrijven die gevestigd zijn in dit gebied. Elk jaar organiseert de Flevoboulevard een aantal evenementen zoals de FietsSouvenirsroute van mei t/m september en de Flevoboulevard Swingt op zaterdag 3 september 2011.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat