Home

Rockstars: The Battle in Walibi Holland

Biddinghuizen - 20 juni 2011.  Op woensdag 22 juni 2011 vanaf 17.00 uur gaat de nieuwe show 'Rockstars: The Battle' opgevoerd worden in Walibi Holland. In dit spektakel strijdt Walibi met de band W.A.B. tegen zijn broer met de band The SkunX.

Beiden nemen het tegen elkaar op in een rockende Music Battle met dans, muziek en special effects.

De winnaar is…Tijdens de show wordt iedereen meegenomen in een zinderende muziek battle. De twee bands krijgen opdrachten om de beste performance neer te zetten om daarmee de finale van Rockstars te winnen. Zij halen dan ook werkelijk waar alles uit de kast om deze battle te winnen. Van breakdance – acts tot aan gitaarsolo’s en ook vele andere special effects komen voorbij. De vraag is natuurlijk; wie is favoriet bij het publiek en wint de battle. Het publiek kan samen met een speciale vakjury stemmen op de beste band.

Special guests
Niet alleen de characters gaan een show weggeven, maar ook de bezoekers worden hiervoor uitgedaagd. Alle kinderen krijgen de kans om de dance moves van de characters te leren. Als ze de moves onder de knie hebben, dan mogen de kinderen de kunsten vertonen in het voorprogramma van de show. Hiernaast kunnen ze zich ook laten omtoveren tot hun favoriete character om hun helden extra te steunen in de battle.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat