Home

Afrikaanse zanger live op summerbraai

Biddinghuizen - 28 juni 2011.  De Zuid Afrikaanse zanger Gerrie Pretorius zal zaterdag 9 juli live optreden op Summerbraai 2011, dat wordt gehouden in het weekend van 9 en 10 juli op het terrein van Flevonice te Biddinghuizen.

Braai is een groots gevierd Zuid Afrikaans zomerfeest, dat naast lekker eten en drinken ook een sociaal evenement is. Ontmoeting staat tijdens het braaifestival centraal.

Het ontmoetingsprogramma voor zaterdag 9 juli begint om 14:00uur. De bezoekers kunnen kennis maken met verschillende ondernemers die hun Afrikaanse kennis en producten promoten.

De ondernemers willen je graag kennis laten maken met investeringen voor je 2de huis in Zuid Afrika, vakantiemogelijkheden en heerlijke Zuid Afrikaanse kwaliteitswijnen.

Naast informeren worden er speciale Afrikaans gerechten klaar gemaakt, zoals boerewors roll ’s (broodje met boerewors en tommaat- uiensaus) , salades en Potjiekos. Potjiekos is een grote gietijzeren ketel waarin heerlijke gerechten in klaar worden gemaakt.

De klapper voor zaterdagavond is het live optreden van Gerrie Pretorius, een Zuid Afrikaanse zanger die tot de top van Zuid Afrikaanse showbizz behoort. Hij heeft al meerdere gouden en platina CD uitgebracht, daarnaast is hij al eens bekroont met een gouden traffel award (reisprijs) voor rondtrekkende artiesten. Daarbij kan heerlijk worden gedanst en mee gezongen.Zondag 10 juli start om 9:00 uur tijdens een ochtend ontbijt, waarna verschillende activiteiten worden gedaan op het Flevonice terrein. Tijdens de middag wordt een uitgebreide braai gestart, je waant je bij wijze van spreken in Zuid Afrika.

Summerbraai 2011 een unieke kans om kennis te maken met de gemoedelijke en rustige levensstijl. Ontdek en ervaar het avontuurlijke smaken van Zuid Afrika , kom ook naar Summerbraai 2011.
Voor reserveren kijk op http://www.boerewors.nl/braai of voor meer info zie http://www.vandelageweg.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat