Home

Schaal- en schelpdieren bij De Klink

Biddinghuizen - 5 juli 2011.  In de maand juli staat Restaurant De Klink in het teken van schaal- en schelpdieren. Naast het jaarlijkse mosselweekend kunnen er ook kreeften worden gegeten.

Vrijdag 15 en zondag 17 juli 2011 staan in het teken van kreeften eten bij restaurant “De Klink.” Tijdens deze dagen zullen de koks speciale gerechten maken met kreeften. Denk hierbij aan salade met kreeft, kreeftensoep en een aantal hoofdgerechten met kreeften.

Eén van de gerechten is bijvoorbeeld de “klassieker” onder de kreeftgerechten Kreeft Thermido of een salade met halve kreeft. Het is wel noodzakelijk om een paar dagen van te voren te reserveren, in verband met het inkopen van de kreeften. Uiteraard geldt hiervoor zolang de voorraad strekt.

Reserveren kunt u dagelijks vanaf 10.00 uur via 0321-331465 of via de mail info@deklink.nl

Mosselweekend
Vrijdag, zaterdag en zondag 29, 30 en 31 juli a.s. staat het menu bij restaurant “De Klink” weer in het teken van mosselen. U kunt onbeperkt Zeeuwse bodemcultuur mosselen komen eten voor € 19,50 p.p. Voor degene die geen mosselen eten is er een beperkte menukaart samengesteld, zodat er voor ieder wat wils is.

Wilt u samen met uw gasten genieten van deze Zeeuwse mosselen, maar eten uw gast(en) deze niet, dan is voor hen een speciale beperkte menukaart samengesteld. Reserveren voor het onbeperkt mosselen eten is gewenst, in verband met het inkopen van de Zeeuwse mosselen.

Reserveren kunt u doen via info@deklink.nl of via 0321-331465
dagelijks vanaf 10.00 uur.

Openingstijden tijdens het zomerseizoen
Restaurant “De Klink” is in de maanden juni, juli en augustus 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u koffie, thee of andere drankjes krijgen met huisgemaakt gebak, de keuken gaat open om 12.00 uur voor lunch en/of diner.

Om in de zomerdagen niet teleurgesteld naar huis te gaan, is het verstandig om vooruit te reserveren voor lunch en/of diner.

Restaurant De Klink

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat